Ayarlanabilir Dikme Sistemleri

Ayarlanabilir Dikme Sistemleri

Ayarlanabilir dikme sistemleri, döşeme yüküne bağlı olarak mahya ile ızgara aralıklarıyla teleskopik boru dikme aralıkları ayarlanabilen bir sistemdir. Döşeme kalıp sistemi olarak kullanılabilen sistem, “teleskopik iskele, teleskopik dikme, teleskop dikme, demir direk, inşaat direği, teleskop direk ve demir dikme” adlarıyla da bilinmektedir.

Ayarlanabilir dikme sistemleri, teleskopik boru dikmeler (300-350-400 cm) ve üç ayaklar ile (tripodlar ile) desteklenmektedir. Sistem, TR-EN 1065 kalite standardına uygun ve hafif seri olarak iki farklı tipte üretilmektedir. Genel olarak; konut, villa, iş ve alışveriş merkezleri, hastane sağlık tesisleri gibi projelerde kullanılmaktadır.

Pratik Ayarlanabilir Dikme Sistemleri

Dikme sistemlerinin kurulup sökülmesi oldukça kolaydır. Değişik yüksekliklerde çalışmak isteyenler için çok pratik olan sistemin ayarlanabilmesi, en önemli avantajı olmaktadır. Yerleşim ile ilgili herhangi bir kısıtlaması yoktur. Diğer sistemler ile birlikte kullanılabilmektedir. Sistem şu parçalardan oluşmaktadır:

  • Ana eleman dikmelerdir.
  • Üç ayak
  • U başlık
  • Çift yollu başlık

Son üç parça, yardımcı elemanlardır. Bu sistem, farklı tipteki döşemeler ve geometriler için oldukça esnek bir çözümdür. Eski kalıp sistemlerine göre daha az sayıda dikmeyle kurulmaktadır.

Teleskop Direkler

Ayarlanabilir Dikme Sisteminin Avantajları

Sistemi oluşturan parçalar, tekrar tekrar kullanılabilmektedir. Eski sistemlere göre parçalar, 20 kat daha dayanıklıdır, bu yüzden kolay kolay yıpranmamaktadır. Sistemin farklı avantajları bulunmaktadır:

  • Tüm döşeme kalıplarını oluşturmak üzere dört yollu ya da U başlık, tripod ve H20 ahşap kiriş ile beraber kullanılabilmektedir.
  • Ayarlama aralığı esnek olduğu için tercih edilmektedir.
  • Döşeme yükünün farklılığına göre kalıp malzemesi seyreltilebilmekte ya da sıkılaştırılabilmektedir.
  • Sistem, değişik yüksekliklerde üretilebilmektedir.
  • Ekonomik ve güvenilirdir.

Ayarlanabilir Dikme Kullanım Alanları

Asmolen döşeme veya çok kirişli ince bir döşemeyle kolay bir şekilde kalıplanan sistem, farklı döşeme tiplerine adapte olabilmektedir. Gürbüz İskele Kalıp Sistemleri, ayarlanabilir teleskopik direk sistemlerini projelendirmekte, montajını ve demontajını da yapmaktadır. Buna ilaveten, kiralık olarak da müşteriye sunulan sistem, işlerinizi zamanında bitirmenizi sağlamaktadır. Firmamızın sunduğu ayarlanabilir dikme sistemiyle işlerinizi daha kısa sürede ve söz verdiğiniz zamanda tamamlayabilirsiniz.

Sistem, projelendirme ve kiralama hizmetleriyle beraber sunulmaktadır. Gürbüz İskele ve Kalıp Sistemleri, sektöründe en fazla tercih edilen firmalarından biridir. Gürbüz İskele Kalıp Sistemleri, ana ilkesi kalite, zaman, ekonomi, yerindelik, güven ve müşteri memnuniyetidir. Firmamız her zaman taahhütlerini başarıyla yerine getirmektedir. Çok beklemeden bizimle iletişime geçin. Ayrıca sosyal medya hesaplarımızı takip ederek indirimlerden ve kampanyalı fiyatlardan haberdar olmanız mümkün.

-->